Restaurant

Salon ‘Clasic’

 

Salonul Clasic, denumit şi Salonul Mare, având o capacitate de 140 de persoane, vă îmbie cu a ambianţă caldă oferindu-vă o minunată privelişte către lac  şi către oaza de verdeaţă ce îl înconjoară.

Specificul acestuia este bucatăria internaţională, alaturi de un personal supercalificat vă garantăm satisfacţia celor mai reuşite evenimente.

Salon Clasic Salon Clasic Salon Clasic Salon Clasic Salon Clasic Salon Clasic

Top

Salon ‘Piano bar’

 

Venind în completarea salonului Clasic, Salonul Piano Bar, denumit şi Salonul Mic, vă oferă o atmosferă intimă.

Capacitatea Salonului Piano Bar este de 90 de persoane, fiind foarte potrivit pentu transformarea sa intr-o sală de conferinţe complet utilată de căatre noi.
În utilizarea sa ca restaurant, acest salon beneficiază deasemenea de o bucătărie cu specific internaţional.

Salon Piano-Bar Salon Piano-Bar Salon Piano-Bar Salon Piano-Bar

Top

Terasă / Bar

 

Terasa ce vine în completare având o apaciatate de 60 de persoane, este apreciată nu numai pentru savoarea reteţelor preparate aici, dar şi pentru servirea ireprosabilă şi nu în ultimul rând, pentru cadrul intim oferit, ideal pentru întâlniri cu prietenii, întâlniri romantice sau chiar prânzuri de afaceri; pe timpul verii, această atmosferă este pe deplin întregită de cadrul natural unic în care este amplasat clubul nostru.

Barul, vă oferă o gamă largă de preparate speciale pornind de la fresh-uri şi ajungând până la cocktail-uri şi cafele internaţionale.

Terasă / Bar Terasă / Bar Terasă / Bar Terasă / Bar Terasă / Bar Terasă / Bar

Top

Ponton

 

Pentru a fi cât se poate de mult “în sânul naturii”, pentru a simţi adierea vântului şi a auzi unduirea valurilor, mesele amenajate pe ponton vă atrag cu o priveliste unică ce oglindeşte frumuseţea lacului Floreasca.

Ponton Ponton Ponton

Top

Laborator cofetarie

 

Avand o notorietate de peste 30 de ani in domeniu , Laboratorul de cofetarie – patiserie Triumf  imbina ingredientele principale : materii prime naturale , experienta , retete traditionale si calitate in prepararea specialitatilor de cofetarie – patiserie si panificatie pentru satisfacerea celor mai rafinate si exigente gusturi.
Oferim sortimente diversificate de prajituri , torturi , miniprajituri , minipatiserie , fursecuri , bomboane , cozonac , produse de panificatie si alte specialitati , preparate cu pasiune si profesionalism pentru a onora la cel mai inalt nivel preferintele clientilor nostrii.
Produsele obtinute in laboratorul nostru contin ingrediente naturale , proaspete , fara conservanti .
Respectul fata de clientii nostrii se regaseste in existenta preturilor competitive pentru toata gama de produse comercializate.
Preluam comenzi pentru asigurarea preparatelor de cofetarie-patiserie la receptii , dineuri oficiale , coktailuri , simpozioane , festivaluri culturale precum si alte evenimente solicitate (nunti , botezuri , aniversari) , indiferent de numarul de participanti.
Pentru comenzi:
Telefon: 021.230.12.42 / Fax: 021.230.00.95;
Program preluare comenzi: luni – joi: 8-16, vineri: 8-14;
Persoana de contact: Dna. Diana Stefanescu

  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie  Laborator Cofetarie

Top